2015. március 28., szombat 14:55

A Fidesz-frakció közleménye (1. rész)
    Budapest, 2015. március 28., szombat (OS) - A szocialisták választmánya a brókerbotrány eltusolásában érdekelt

    A szocialisták mai választmányának azokra a kérdésekre kellene a választ keresni, hogy a szocialista kormányok vajon miért hunytak szemet az évtizedes pénzügy korrupció fölött, miért engedtek brókereket a kormányuk közelébe és mit keresnek az embereik a brókercégek hálózatában. Mai választmányuk azonban ugyanúgy igyekszik eltusolni a szocialista brókerbotrány felelősségét, ahogyan azt eddig minden szocialista politikusuk tette. Ez azt jelzi, hogy az egész szocialista párt az eltusolásban érdekelt.
    Amíg a szocialisták évtizedekig hagyták, hogy zavartalanul működjön a pénzügyi korrupció, a mostani kormányzat feltárta azt és véget vet annak. A kormány, a nyomozó hatóságok, a jegybank, a kártalanító alapok, a  kormánypárti  frakció mind teszik a dolgukat és véget vetnek az évtizedes pénzügyi korrupciónak.
A hatóságok napról napra egyre előrébb tartanak a nyomozásban, és egymás után kattan a bilincs a brókerbotrány érintettjein, így mielőbb választ kaphatunk arra, hogy kik és hová tüntették el az emberek pénzét. Az Országgyűlés kedden szavazhat a Fidesz törvényjavaslatáról, amely lehetővé teszi, hogy az összes szélhámos összes cégének vagyonát és akár személyes vagyonát is zárolni lehet akár már folyamatban lévő ügyekben is. Ezt követően újraszabályozzuk a befektetési szolgáltatásokat, rendet teszünk a brókerpiacon.

    Kiadó: Fidesz-frakció

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.