2015. március 31., kedd 09:38

A Párbeszéd Magyarországért Párt közleménye
    Budapest, 2015. március 31., kedd (OS) - PM: Az Orbán-rezsim felszámolása az első lépés az Alapjövedelem bevezetéséhez A Párbeszéd Magyarországért szerint Magyarországot mérgezett polipként fojtogatja az állami szintű korrupció. A fideszes maffiavilágban egyre nő a szakadék Orbán oligarchái és a becsületesen dolgozó magyar emberek között.  A PM szerint Magyarország számára csak a korrupció radikális leépítése jelenthet kiutat.

    A PM pártalapítványának szakértői számításai szerint egy pazarlás- és korrupcióellenes fordulattal akár 321 milliárd forint is fordítható lehetne az Alapjövedelem bevezetésére. Az áfacsalások elleni fellépéssel évi 75 milliárddal több kerülhetne a költségvetésbe, és az offshore adóelkerülés elleni fellépés és az oligarcha-adó is 40 milliárd forintos forrást jelentene.
A PM által javasolt, minden magyar állampolgárt megillető Alapjövedelem milliók számára adna esélyt a felemelkedéshez. Bevezetése utat nyitna egy élhetőbb és igazságosabb Magyarország megteremtéséhez azáltal, hogy felszámolná a milliókat érintő nincstelenséget és felére csökkentené a szegények számát.


PM Sajtó

    Kiadó: Párbeszéd Magyarországért Párt

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.