2015. április 3., péntek 12:48

A Csodalámpa Alapítvány közleménye
    Budapest, 2015. április 3., péntek (OS) - Csodalámpás gyermeket avattak tiszteletbeli rendőrré Erzsébetvárosban A csupán 4 éves Gordon egy akkus rendőrmotort kért a Csodalámpa Alapítványtól. Az életet veszélyeztető betegséggel küzdő gyerekek kívánságait teljesítő szervezet az elmúlt 12 év alatt több mint 2500 álmot váltott valóra. Ezt a kívánságot a budapesti rendőrfőkapitánnyal, a VII. kerületi rendőrség munkatársaival, valamint kerékpárosok és gyalogosok hadával teljesítették közösen összefogva, hogy egy felejthetetlen napot szerezhessenek a kisfiúnak.

    A legfiatalabb motoros rendőr programja a fővárosi VII. kerületi kapitányság bejárásával kezdődött, ahol rendőrpólót, - sapkát és játékot kapott. Onnan szirénázó rendőrautóban, motoros rendőrök felvezetésével érkezett Gordon a Madách térre, ahol Bucsek Gábor rendőrfőkapitány avatta tiszteletbeli rendőrré. Ezután a régen áhított "szolgálati járművét", az akkus rendőrmotort is átvehette a Csodalámpától, majd a tiszteletére összegyűlt kerékpáros és gyalogos önkéntesek forgalmát irányíthatta.  
A Csodalámpa Alapítvány munkatársai, önkéntesi és támogatói azon fáradoznak, hogy minél több 3-18 év közötti beteg gyermek arcára varázsoljanak mosolyt az álmuk valóra váltásával. A nemrég megvalósult 2500. kívánságot egy óriásmozaikon jelenítik meg, melyen bárki szerepelhet, aki április végéig a www.jovoarcai.hu weboldalra feltölti saját képét, ezzel is kifejezve a beteg gyerekek támogatását.
További információ: Felkai Márta, +36-20-519-1652, www.csodalampa.hu

    Kiadó: Csodalámpa Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.