2015. április 7., kedd 15:41

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2015. április 7., kedd (OS) -

Választókat megtévesztő szórólapok Tapolcán - Elutasítjuk a rágalomkampányt

Az elmúlt hetekben hazugságokkal teli szórólapokat terjesztettek Tapolca és Ajka környékén. A Fidesz ezért feljelentést tett. Az illetékes választási bizottság április 6-i döntésében kimondta, hogy a szórólapokon szereplő állítások alkalmasak a választók megtévesztésére. A hazugságkampányt súlyosbítja, hogy a szórólapok kiadójaként egy nem létező egyesületet tüntettek fel. Ron Werber és a hamisított bajai videó óta tudjuk, az ilyen eszközök nem idegenek az ellenzéki pártoktól. Az eseményeknek különös aktualitást ad, hogy ma a hazugságairól elhíresült Gyurcsány Ferenc személyesen kampányol majd a tapolcai választókörzetben. A Fidesz elutasítja a hazugságkampányt, függetlenül attól, hogy mely ellenzéki párt áll a rágalmazó kiadványok mögött.

Fidesz Sajtóiroda

Kiadó: Fidesz