2015. április 11., szombat 15:45

Az MSZP Országos Központ közleménye
    Budapest, 2015. április 11., szombat (OS) - Magyarázatot várunk Habony Árpád "fantom kisbuszának" rejtélyére

Hétfőn délelőtt a Belügyminisztérium és a nemzetbiztonsági szolgálatok vezetőinek részvételével mind a honvédelmi, mind a nemzetbiztonsági bizottság ülést tart.
    Ez lehetőséget kínál a kormány számára, hogy tisztázzák a miniszterelnök fantom főtanácsadójának fantom kisbusza körül kialakult botrányt. Várjuk a magyarázatot arra, miként kaphatták lencsevégre a közlekedési szabályok sorát megszegő Habony Árpádot egy olyan kisbuszban, ami rejtélyes oknál fogva nem szerepel a gépjármű nyilvántartásban.
    Ha e mögött nincs semmilyen törvénytelenség, akkor nyilván a belügyi vezetés készségesen megadja a kért tájékoztatást a bizottságoknak. Ha nem így jár el, abból mindenki le tudja vonni a megfelelő következtetést.

Molnár Zsolt,
az Országgyűlés Nemzetbiztonsági bizottságának elnöke

Harangozó Tamás,
frakcióvezető-helyettes, az Országgyűlés Honvédelmi és rendészeti bizottságának alelnöke