2015. április 18., szombat 13:04

Az MSZP Országos Központjának közleménye
    Budapest, 2015. április 18., szombat (OS) - Vona Gábor támogatja az Adolf Hitler emléktúrát?

    Szombaton délelőtt Adolf Hitler emléktúra indult a Vértesben annak a Betyárseregnek a szervezésében, amely a Jobbik politikai szövetségese. A túrán résztvevők az egyes állomásokon Hitler idézeteket olvastak fel.

Az MSZP szerint Vona Gábornak, a Jobbik elnökének színt kell vallania: kinek hazudik? Szélsőséges párttársainak, vagy a magyar szavazóknak? Melyik az igazi Jobbik? Az, amelyik próbál elfogadható arcot mutatni? Vagy az az igazi Jobbik, amelyik egy népirtó tömeggyilkos nevével túrát szervez?

Vona Gábor, a Jobbik elnöke három hónapja azt üzente a Hitlert dicsőítő Betyárseregnek: büszke rájuk, mint harcostársaira. A szélsőséges szervezet mellett áll Sneider Tamás, a Jobbik alelnöke is, aki kijelentette: támogatja a Betyársereg tevékenységét.

Vona Gábor az Adolf Hitler emléktúrára is büszke?

A magyar választók még ma választ várnak erre Vona Gábortól, bízva abban, hogy a Jobbik elnöke nem a sunyi hallgatást választja, amely csak a gyávák menedéke.

Budai Bernadett
szóvivő
    Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.