2015. április 19., vasárnap 13:11

Az MSZP Országos Központ közleménye (3. rész)
    Budapest, 2015. április 19., vasárnap (OS) - Ujhelyi Istán EP-képviselői nyíltlevél-sorozata Magyarország polgáraihoz (37.) – Az igazodási pont Európa! Avagy hatezer-hatvannyolc órával Orbán tusványosi beszéde után

    Ez az a párt, amely egész Európában szalonképtelen. Amely miatt tiltakozásul nemrég elsötétítették a római Colosseumot. Amely, ha kormánypozícióba kerül – európai, nyugati partner hiányában – teljesen elszigeteli a magyar nemzetet.
Orbán Viktor 2003-ban egy interjúban a Jobbikról atyai kedvességgel és "bátorító szeretettel" így fogalmazott: "( ) becsületes, rendes, nemzeti érdekek iránt elkötelezett, az élet mélyebb értelmét kereső fiatalokról van szó. Én nagyon kívánom nekik, hogy legyenek sikeresek az életben, és itt a közéleti próbálkozásaikat is siker koronázza ( ) az idő lehet, hogy őket fogja igazolni."  Milyen más értelmet nyernek most ezek a mondatok. Be kell látnunk, az idő azt igazolta: a Fidesz és a Jobbik ugyanazt az Európa-ellenes politikát képviseli, amely csakis a vesztesekhez láncolja Magyarországot. Ideje lenne végre egyszer a győztesek oldalán állni. Mi, Európa oldalán állunk.
Én továbbra is minden héten meg fogom kongatni a harangokat. Mert európai demokrataként ez a dolgom.

dr. Ujhelyi István
az MSZP alelnöke, Európai Parlamenti képviselő
2015. április 19.
    Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.