2015. április 19., vasárnap 16:44

A Fidesz-frakció közleménye
    Budapest, 2015. április 19., vasárnap (OS) - Ma azok szerveznek együtt tüntetést, akik egymást is lekorruptozták – Reagálás a mai baloldali tüntetésekre

    A baloldal saját magán kezdhetné már végre a korrupció ellenes harcot. A baloldalon azonban még ma is ugyanazok ülnek, akik minden idők legkorruptabb kormányzását hajtották végre: szétlopták és elherdálták a nemzeti vagyont, külföldiek kezére játszották át az ország energiastratégiai vagyonelemeit és közműcégeit, szabálytalanul költötték el a hazánkba érkező uniós források 76 százalékát, és hagyták, hogy a bankok és a csaló brókerek magyar családok százezreit tegyék tönkre. Ma azok szerveznek együtt tüntetést, akik egymásról is elismerték, hogy korruptak. Gyurcsány Ferenc elmondta, "azért hagyta ott az MSZP-t, mert ott loptak" és azt, hogy "honnan vándorolt a szocialista párthoz a pénz, jobb, ha nem tudjuk". Bajnai Gordon szerint "meglehetősen korrupt hely volt Magyarország a 2010 előtti időszakban". Mesterházy Attila ugyancsak elismerte, hogy a párttársai korrupciós ügyei hatalmas gondot jelentenek számára.
    Kiadó: Fidesz-frakció

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.