2015. április 22., szerda 13:27

A Közép Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület közleménye
    Budapest, 2015. április 22., szerda (OS) - Tisztújítás a KEP -ben : új elnök Dr Czeglédi József, tiszteletbeli elnök herceg Esterházy Antal

A Közép-Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület (KEP) Közgyűlése Prof. em. Dr Marinovich Endre KEP társelnök, c. nagykövet elnökletével értékelte a KEP tevékenységét és új elnököt választott. A Közgyűlés egyhangúlag elfogadta Czeglédi József ügyvezető elnök beszámolóját, amely többek között megállapította, hogy a KEP napjainkra a közép-európai kapcsolatok ápolásának és az intenzívebb közéleti párbeszéd propagálásának egyik legelismertebb hazai civil szervezetévé vált. A résztvevők örömmel vették tudomásul, hogy a KEP 2015. májusban megszervezi a KEP 8. Társadalmi Párbeszéd Fórumát az V. Magyar Világtalálkozó keretében, kiváló előadók részvételével, Quo vadis Európa? címmel. A Közgyűlés megköszönte hg. Esterházy Antal értékes elnöki tevékenységét és érdemei elismeréseként egyhangúlag tiszteletbeli elnöknek választotta. Ugyancsak egyhangúlag választotta a KEP új elnökévé Czeglédi József eddigi ügyvezető elnököt és az Elnökség új tagjává Dr Antalóczy Györgyné közgazdászt. A rendezvény Dr Szalók Csilla BGF intézetvezető főiskolai tanár sikeres előadásával zárult Közép-Európa turizmusáról. (További inf.: www.kepcp.hu )
    Kiadó: Közép Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület