2015. április 22., szerda 13:27

A Közép Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület közleménye
    Budapest, 2015. április 22., szerda (OS) - Tisztújítás a KEP -ben : új elnök Dr Czeglédi József, tiszteletbeli elnök herceg Esterházy Antal

    A Közép-Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület (KEP) Közgyűlése Prof. em. Dr Marinovich Endre KEP társelnök, c. nagykövet elnökletével értékelte a KEP tevékenységét és új elnököt választott. A Közgyűlés egyhangúlag elfogadta Czeglédi József ügyvezető elnök beszámolóját, amely többek között megállapította, hogy a KEP napjainkra a közép-európai kapcsolatok ápolásának és az intenzívebb közéleti párbeszéd propagálásának egyik legelismertebb hazai civil szervezetévé vált. A résztvevők örömmel vették tudomásul, hogy a KEP 2015. májusban megszervezi a KEP 8. Társadalmi Párbeszéd Fórumát az V. Magyar Világtalálkozó keretében, kiváló előadók részvételével, Quo vadis Európa? címmel. A Közgyűlés megköszönte hg. Esterházy Antal értékes elnöki tevékenységét és érdemei elismeréseként egyhangúlag tiszteletbeli elnöknek választotta. Ugyancsak egyhangúlag választotta a KEP új elnökévé Czeglédi József eddigi ügyvezető elnököt és az Elnökség új tagjává Dr Antalóczy Györgyné közgazdászt. A rendezvény Dr Szalók Csilla BGF intézetvezető főiskolai tanár sikeres előadásával zárult Közép-Európa turizmusáról. (További inf.: www.kepcp.hu )  
    Kiadó: Közép Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.