2015. április 25., szombat 03:57

A Devizaadósok Érdekvédelmi Szövetsége közleménye
    Budapest, 2015. április 25., szombat (OS) - A Devizaadósok Szövetsége elhatárolódik minden olyan demagóg állítástól, mely szerint a devizaadóst nem terheli az általa kölcsönként felvett forintösszeg, mert becsapták.  A deviza alapúnak nevezett forintkölcsönt, forintelszámolással kell kifizetni, mert ez a tisztességes, igazságos és diszkriminációmentes elszámolási mód.

    Ahogy elhatárolódik attól a törvényesnek beállított kifosztástól is, mely a banki elszámoltatás és forintosítás során jelenik meg. A banki elszámoltatás törekvése, hogy ügylet során felvett kölcsönösszeg többszörösét kelljen kifizetni a futamidő alatt a devizaadósnak. Több mint kétszeresét a vele azonos (összeg, futamidő) forintkölcsönnek. A devizaadósok sem többet, sem kevesebbet nem fizethetnek, mint a forintadósok, ugyanis minden más "megoldás" diszkrimináció,igazságtalan és kárt okozó, mely szembe megy ez emberi igazságérzettel, az EU normákkal és jogszabályokkal. Továbbiak: www.devizaados.hu
    Kiadó: Devizaadósok Érdekvédelmi Szövetsége

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.