2015. április 27., hétfő 13:42

A KÖVET Egyesület a Fenntartható Gazdálkodásért közleménye
    Budapest, 2015. április 27., hétfő (OS) - Az év legrangosabb CSR eseménye – CSR Piac 2015. A KÖVET Egyesület a Fenntartható Gazdálkodásért és az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. közösen szervezi idén a CSR Piac kiállítást, amelynek fókusztémája a felelős foglalkoztatás. A rendezvény fővédnöke Dr. Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium munkaerőpiacért és képzésért felelős államtitkára. Az egész napos szakmai rendezvényt június 4-én tartják a Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpontban. A belépés ingyenes, a szervezők elsősorban a vállalatok társadalmi felelősségvállalása és a felelős foglalkoztatás iránt érdeklődőket várják. www.csrpiac.hu

    Az immár negyedik alkalommal megrendezett, legrangosabb hazai CSR esemény vonzereje a személyes tapasztalatcsere lehetőségében rejlik. A CSR Piac standjain a kiállító 33 vállalat és 6 szakmai civil szervezet mutatja be a CSR és a felelős foglalkoztatás területén bevezetett innovatív és példaértékű megoldásait. Az egész napos kiállítást szakmai műhelymunka és civil kerekasztal-beszélgetés is színesíti.

Itt adják át a legkiválóbb CSR- és felelős foglalkoztatási megoldásért járó díjakat, valamint a Valóban Felelős Vállalat-díjat, és a Társadalmi Vállalkozás különdíjat. A közönségdíjat pedig a nap folyamán a látogatóközönség által leadott szavazatok alapján ítélik oda.

A rendezvényre való belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Bővebb információ és regisztráció: www.csrpiac.hu

    Kiadó: KÖVET Egyesület a Fenntartható Gazdálkodásért

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.