2015. április 28., kedd 06:37

Az Old Dohányfüstmentes Egyesület közleménye
    Budapest, 2015. április 28., kedd (OS) - ÖNGOLT RUGNAK A DOHÁNYBOLTOSOK

A dohány kiskereskedők követelik a fóliák eltávolítását az üzleteik ablakáról!? ők akik ennek "a fiatalkorúak dohányzásának visszaszorítására" született törvénynek a legnagyobb haszonélvezői!!! Megharapják a jótevőjük kezét?

Ha a fóliát el kell távolítani, akkor az utcáról szabadon láthatók lesznek a dohánydobozok, vagyis az általuk közvetített dohányreklámok, oka fogyottá válik a törvény és hatályon kívül lesz helyezve. Minden más üzletben újból lehet majd dohányárut árusítani, oda lesz a "dohányboltok" kiváltságos helyzete és a nagy profitjuk. Az ellenzéki szavazók közül, kevesen fognak bemenni a mostani "dohányboltokba". Lesz majd sírás és fogak csikorgatása.

A Fidesz most láthatja kikkel van körülvéve, kígyókat melengetett a keblén. Ezek után a Fidesz kifog-e még a "dohányboltosok" kizárólagos érdekei mellett állni? A sok pénzbe került beruházások oda lesznek, elmarad a most még biztos nagy profit.

Örül az ellenzék, ujjong a dohányipar. 20 ÉVEN ÁT SITTEN A GYILKOS! Megérte?

Sehol a világon nem szenvedett akkora vereséget a dohányipar, mint a magyar törvények által. A DOHÁNYIPARNAK LÉTÉRDEKE, HOGY MINÉL TÖBB SZEMÉLY LÁTHASSA A CIGARETTÁS DOBOZOKAT, ami kiváló reklám, és AMELY REKLÁM A GYERMEKEINKNEK SZÓL és a dohányzásra szoktatást célozza.

Az EU országok (John Dalli EU biztos, Nagy-Britannia, Skócia, Franciaország) Magyarország után kullogva sorba szigorítják a dohányzás elleni törvényeiket, nekünk pedig most kellene hátrafelé mennünk?

Kiadó: Old Dohányfüstmentes Egyesület