2015. április 28., kedd 12:33

A Fidesz-frakció közleménye
    Budapest, 2015. április 28., kedd (OS) - Egész Európa keresi a megoldást a bevándorlásra – Reagálás a DK nyilatkozatára

    Gyurcsány Ferenc első dolga ezúttal is az, hogy Brüsszelben jelentgesse fel az országot. Gyurcsány Ferenccel ellentétben egész Európa érzékeli és szenvedi a tömeges bevándorlás miatt kialakult problémákat.
A múlt heti EU-csúcson Európa vezetői közösen keresték a megoldást a tömeges bevándorlásra, amely hazánkat is jelentősen érinti, hiszen az elmúlt három évben húszszorosára nőtt a menekültek száma, idén az első negyedévben már közel annyian regisztráltak, mint tavaly egész évben. A cselekvés nem halogatható, a magyar emberek véleményének meghallgatása után a kormánypárti képviselőcsoport kész mindent támogatást megadni ahhoz, hogy ha kell, akkor az európainál jóval szigorúbb bevándorlási szabályokat alkossunk. Gyurcsány Ferencnek nem az országot kellene feljelentgetnie Brüsszelben, hanem felmondani az Európai Bizottsággal kötött zsíros üzletet, és tájékoztatni kellene a bizottságot arról, hogy a családi cégének adott 1,5 milliárdos megbízás teljesítésére totálisan alkalmatlan pártpolitikai elfogultsága és hozzá nem értése miatt.
Fidesz-frakció Sajtóosztály

    Kiadó: Fidesz-frakció

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.