2015. május 23., szombat 15:36

A Párbeszéd Magyarországért Párt közleménye (2. rész)
    Budapest, 2015. május 23., szombat (OS) -

    A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom az Adolf Hitler születésnapját népszerűsítő Betyársereg testvérszervezete, amely összesen 38 millió forintot kapott a pártodtól, miközben olyan vállalhatatlan szélsőjobboldali rendezvényt finanszíroztak, mint a Magyar Sziget.

8, 67 millió forinttal finanszíroztátok a Magyar Jelen szervezetet, amely szerint "a zsidók idegenek", és "nagyon igaza volt Hegedűs Lorántnak, mikor a galíciai jöttmentek, a bennünket saját hazánkban kirekesztők kirekesztésére szólított fel".

A 2008-ban rendőrökre támadó és ezért jogerősen elítélt, így büntetett előéletűnek számító Samu Tamás Gergő 558 ezer forintért készített tanulmányt a pártodnak. Mindeközben te Ózd kapcsán magabiztosan hangoztatod Gábor, hogy "a büntetett előéletűek nem fognak elsőbbséget élvezni a lakhatásban a tisztességesek rovására".

A háborús bűnösként elítélt nyilas pártvezér Szálasit Ferencet és a hungarizmust népszerűsítő Hazatérés Rádiót közel félmillió (488 ezer Ft) forinttal támogattátok.

Összesen 420 ezer forintot kapott a pártodtól az "Akadályozzátok meg, hogy cigányok költözzenek a környéketekre." mondatáról ismert, a roma honfitársaink elleni uszító, szélsőséges nézeteit nyíltan hirdető Budaházy Edda.

A Horthy-korszakban zsidókat verő antiszemita szervezet nevét viselő Turul Szövetségnek 300 ezer forintot utaltatok.

A vérvádazó Baráth Zsolt, volt jobbikos képviselő pedig 280 ezer forintot kapott tőletek tanulmányírásra.

    Kiadó: Párbeszéd Magyarországért Párt

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.