2015. május 24., vasárnap 12:57

Az MSZP Országos Központ közleménye (2. rész)
    Budapest, 2015. május 24., vasárnap (OS) - Kunhalmi Ágnes nyílt levele Borkai Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke részére

    Itt érdemes meghúzni egy határt. Lehet, hogy Gömöri Zsolt és társainak végtörlesztése nem volt törvénytelen, de erkölcstelen biztosan. Ugyanez igaz a tenerifei nyaralásra. De az, hogy erőn felül teljesítő fogyatékos emberek ne kapják meg havi néhány tízezer forintjukat – miközben például tenerifei "akklimatizációs" edzőtáborra volt pénz még az elnök családjának is –, egyértelmű képet fest elénk: a Magyar Paralimpiai Bizottság jelenleg néhány kiváltságos sportvezető igényeit szolgálja ki, miközben elveszi a pénzt a Magyarországért küzdő versenyzőktől.
    Magyarország jelentkezni kíván 2024-ben a nyári olimpiai és paralimpiai játékok megrendezésére. Botrányoktól tarkított sportvezetői működéssel, kiszolgáltatott sportolók megfélemlítésével és a szponzori pénzek kisajátításával ez nem fog menni. Eleve gyomorforgató, hogy bárki testi és értelmi fogyatékos emberek pénzére tegye rá a kezét, de a Magyar Olimpiai Bizottságnak tudnia kell azt is, hogy a botrányok híre nem áll meg az országhatárokon.

    Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.