2015. május 24., vasárnap 17:03

A Párbeszéd Magyarországért Párt közleménye
    Budapest, 2015. május 24., vasárnap (OS) - A PM gratulál az ír nép döntéséhez

    A Párbeszéd Magyarországért üdvözli az ír népszavazás eredményét és gratulál az ír nép döntéséhez, amellyel hitet tett a szabadság, egyenlőség és szeretet értékei mellett.
    Írországban pénteken diadalmaskodott a felvilágosult gondolkodás, a józan ész, a türelem és az elfogadás. Az ír társadalom – amelyet sokan Európa egyik leginkább konzervatív társadalmának tartanak - többsége úgy döntött, a meleg pároknak is legyen joga házasságot kötni.
    Az ír nép döntése reményt adhat Magyarországon is a felelősen gondolkodó embereknek. Hazánkban sajnos egyelőre még hangosabbak azok a politikusok, akik a türelem és elfogadás helyett a türelmetlenség és kirekesztés, a szeretet helyett a gyűlölet hangján szólnak. Egyre több hazai politikus remél több szavazatot attól, hogy a szabadság helyett nyíltan az illiberalizmust, az egyenlőség helyett az egyenlőtlenség növelésének eszméjét képviseli.
    A Párbeszéd Magyarországért azonban biztos abban, hogy a nép túlnyomó többsége Európa egyik országában – így Magyarországon - sem vevő a kirekesztésre, a türelmetlenségre.


                        PM Sajtó

    Kiadó: Párbeszéd Magyarországért Párt

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.