2015. május 27., szerda 12:34

A Fidesz-frakció közleménye
    Budapest, 2015. május 27., szerda (OS) - Az MSZP a nemzeti bércsökkentés programját valósította meg – Reagálás Tóbiás József (MSZP) nyilatkozatára

    Cinikus és komolytalan a szocialisták költségvetést módosító javaslata azután, hogy az MSZP kormányon a nemzeti bércsökkentés programját valósította meg. A szocialisták idején a fizetések felét elvitte a magas adó, mert a jelenlegi 16%-os személyi jövedelemadó dupláját, 32%-ot hajtottak be a munkavállalóktól. A gyermekesektől elvették a családi kedvezményt, a közszférában dolgozókat az utcára tették vagy elvettek tőlük egyhavi bért.  Ha a szocialisták béremeléseket és adócsökkentést akarnak, akkor kérjük, hogy támogassák a 2016-os költségvetés elfogadását, amely a személyi jövedelemadó csökkentésével minden munkavállaló nettó fizetését növeli és még több pénzt hagy a kétgyermekes családoknál, ezen felül béremelést garantál a pedagógusoknak, az ápolóknak, az orvosoknak, a rendőröknek, a katonáknak, a szociális és a területi közigazgatásban dolgozóknak.
    
    Kiadó: Fidesz-frakció

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.