2015. május 29., péntek 15:39

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2015. május 29., péntek (OS) -

    DK: Profilt váltott Orbán veje - tanácsadó lett a nemzet fővilágosítójából


Tiborcz István "a családját ért támadások miatt" adta el közpénzmilliárdokat hozó érdekeltségeit. A miniszterelnök veje a család szentségére hivatkozva adta el cégeit, miközben apósa korrupt rablógazdálkodása több ezer családot tett tönkre és több százezer embert üldözött el az országból - szintén családokat szétszakítva.

A Tiborcz-érdekeltségek papíron most már a Fidesz mutyibirodalmának egy másik zászlóshajójához kerültek, ahhoz a cégcsoporthoz, amely már 60 milliárd forintot köszönhet az Orbán-kormánynak. Tiborcz István, miután cégeivel egy felcsúti stadion árát tette zsebre az elmúlt években az európai adófizetők pénzéből, most átnyergel a Századvég-féle közpénzszerzés módszereire. A cégeladásokkal egy időben ugyanis a saját lábon álló Orbán-klán ifjú titánja tanácsadással foglalkozó céget vásárolt.

A Demokratikus Koalíció él a gyanúperrel, hogy a Tiborcz-sikertörténet nem ért véget, csak profilt váltott. A DK kíváncsian várja, hogy a miniszterelnök vejének új érdekeltsége mennyi közpénzért fog tanácsokat osztogatni; vajon a Tiborcz-féle tanulmányok laponkénti ára is eléri-e majd a Századvég 470 ezer forintos tarifáját.


DK Sajtóiroda
    Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.