2015. június 13., szombat 09:28

A Szakszervezetek Együttműködési Fóruma (SZEF) közleménye
    Budapest, 2015. június 13., szombat (OS) - 2015. június 12-én ünnepelte fennállásának 25. évfordulóját a Szakszervezetek Együttműködési Fóruma (SZEF), a közszféra munkavállalóinak legnagyobb magyarországi szakszervezeti konföderációja.

    A jubileumi ünnepségre a Magyar Nemzeti Galéria Báltermében került sor, ahol a mintegy 150 meghívott vendég, a SZEF volt és jelenlegi tisztségviselői, a társszakszervezetek és a munkáltatói, valamint a kormányzati partnerek képviselői ünnepeltek együtt e jeles alkalomból.
A színes kulturális műsor mellett beszédet mondott Dr. Szabó Endre, a SZEF praesidens emeritusa, Veronica Nilsson, az Európai Szakszervezeti Szövetség (ETUC) konföderációs titkára és Varga László, a SZEF elnöke. Pohárköszöntőt mondott Dr. Zongor Gábor a Települési Önkormányzatok Országos Szövetsége (TÖOSZ) főtitkára.
Az ünnepség megemlékezett a SZEF negyed évszázados múltjáról és a zökkenőktől sem mentes, de sok szempontból eredményes érdekképviseleti tevékenységéről.
Az ünnepséget követően a délután folyamán a jövő építésével folytatódott a program, hiszen megkezdődött a SZEF XI. Kongresszusa, ahol az Alapszabály módosítása és a következő négy éves ciklusra szóló Program elfogadása mellett tisztújításra is sor kerül majd a hétvége folyamán.

    Kiadó: Szakszervezetek Együttműködési Fóruma (SZEF)

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.