2015. július 2., csütörtök 17:20

A Magyarországi Diákvállalkozások Országos Érdekképviseleti Szövetségének közleménye
    Budapest, 2015. július 2., csütörtök (OS) - Kücsön Gyula, az ISZOSZ korábbi elnöke a DiákÉSZ szakmai alelnökeként folytatja a diákmunka feltételeinek javításában vállalt társadalmi misszióját. A korábbi Meló-Diák, Universitas, Minddiák, Fürge Diák, Student húzócsapat mellé bekerültek a feltörekvő, korábban ISZOSZ tag legnagyobbak, az euDIÁKOK és a Prodiák, valamint a szervezet széleskörű szakmai képviseleti körét jelzi, hogy a tavaly alakult Job Force és a kizárólag vidéki működésű Biztos Kész iskolaszövetkezetek is felvételt nyertek - ezek a Magyarországi Diákvállalkozások Országos Érdekképviseleti Szövetsége múlt heti éves közgyűlésének legfontosabb változásai

    "A Prodiák annak tudatában kérte felvételét a DiákÉSZ-be, hogy olyan közegben dolgozhasson, és olyan közösséghez tartozhasson, amely nem passzív szemlélője, hanem aktív alakítója a szektorban zajló változásoknak."(Ignácz Béla) "Az euDIÁKOK Iskolaszövetkezet fennállása óta mindvégig elkötelezett híve a diákok minőségi és legális foglalkoztatásának. Új tagként feltett szándékunk, hogy további lendületet vigyünk a szövetség életébe."(Pataki Zoltán) "A diákmunkát, mint jogszerű munkavállalás lehetőségét, valamennyi munkát kereső fiatal számára ismertté kell tenni. Komoly előnyöket jelent nekik, s az őket foglalkoztatóknak is."(Sellyey Tamás,Job Force) "Egy vidéki szövetkezet életében nagy lehetőség ez a szövetség. Fő társadalmi szerepvállalásunkat, a fiatalok bevezetését a munka világába, még szélesebb körben tudjuk így népszerűsíteni."(Szvoreny László,Biztos Kész)
    Kiadó: Magyarországi Diákvállalkozások Országos Érdekképviseleti Szövetsége

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.