2015. július 4., szombat 15:11

A Lehet Más a Politika párt (LMP) közleménye
    Budapest, 2015. július 4., szombat (OS) - Ez most nem csak Görögországról, ez egész Európáról szó - Az, ami jelenleg az EU vezetése és Görögország között zajlik, az EU-t alapjaiban rengeti meg. Ezért az LMP csatlakozik az Európai Zöld Párt aláírásgyűjtési kezdeményezéshez, ami felszólítja az EU vezetését és a tagállamok kormányfőit, hogy jussanak igazságos egyezségre a görög kormánnyal és a valós közgazdasági ésszerűséget válasszák egy kimerült ideológia helyett.

Az EU vezetése a neoliberális ideológia által vezérelt megszorítási politikát követelte Görögországtól, ami láthatóan csak mélyíteni tudta a görög adósságválságot. Ez az ideológia Európa-szerte nélkülözést és kilátástalanságot okozott, ezért követeljük az EU vezetésétől, hogy Görögországban az igazságosságot válassza és egyezzen meg a görög a Kormánnyal.

LMP Sajtó
    Kiadó: Lehet Más a Politika párt (LMP)

Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.