2015. július 7., kedd 07:00

Szanyi Tibor EP képviselő közleménye (2. rész)
    Budapest, 2015. július 7., kedd (OS) - Szanyi Tibor: "A tejkvóta eltörlése lehetőség, de csak ha élünk vele!"

A szektor szereplőinek felkészítése, valamint társadalmi egyeztetés, a civil - szakmai szervezetek bevonásával valós és kristálytiszta stratégia kialakítása, a már jócskán megkésett fejlesztési források azonnali elindítása és a piacszerzés-ösztönzés mind olyan feladat a képviselő szerint, melyek elmulasztása történelmi károkat okoz az ágazatnak. "Sajnos a magyar kormány felelőtlen, késlekedő politikája már így is visszafordíthatatlan károkat okozott, ezért azonnali lépésekre szólítom fel az illetékeseket!"- hangsúlyozta Szanyi Tibor európai parlamenti képviselő.
    Kiadó: Szanyi Tibor EP képviselő