2015. július 19., vasárnap 15:28

A Munkát, Kenyeret, Tisztességes Béreket Egyesület közleménye (1. rész)
    Budapest, 2015. július 19., vasárnap (OS) - A Közmunkás Szakszervezet csatlakozási nyilatkozata.

    Európa szerint a magyar közmunka program egyszerűen összefoglalva embertelen. Akik ugyanis ebbe a közmunka programba belekeverednek, esélyük sem lesz onnan kitörni. Egy normális ország ellátó rendszere az esélyteremtési, kitörési pontokra helyezi a súlyt. Nálunk a kormány, a minimálbérrel, és a közmunkás éhbérrel szegénységbe, mélyszegénységbe tart és taszít milliókat.
A NER legnagyobb közellenségnek kikiáltott csoportja ma, az un. "megélhetési bevándorlók".  A propagandából egyértelmű, hogy magyar közigazgatás területén őket kell a legjobban gyűlölni minden tisztességes magyar embernek. Hogy jön ez ide?
A kormány úgy gondolja, hogy az egyik legkeményebb intézkedésként megfenyegeti és megbünteti a menekülteket azzal, hogy bevonja őket is a magyar közmunkaprogramba. Ezzel a mondattal ismerte el a kormány, hogy a közmunka nem foglalkoztatáspolitikai eszköz, hanem büntetés, és ezzel a mondattal tett egyenlőség jelet a NER több százezer közmunkás, és a hivatalból gyűlölendő és üldözendő menekültek közé.


    Kiadó: Munkát, Kenyeret, Tisztességes Béreket Egyesület

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.