2015. július 20., hétfő 14:35

Az MSZP Országos Központ közleménye
    Budapest, 2015. július 20., hétfő (OS) - Vida Ildikó egész működése hazugság volt

    Vida Ildikó lemondása a brókerkormányon belül zajló maffiaháború egyik állomása. Jellemző, hogy a Fidesz és Varga Mihály gazdasági miniszter végig hazudott Vida Ildikóval kapcsolatban.

Hazudtak, amikor csak ködösítettek a távozásáról, miközben NAV elnökének felmondása már két hónapja ott fekszik Varga Mihály asztalán. Ugyanígy hazudtak a kitiltási botrány kapcsán, hazudtak az eltitkolt áfacsalások ügyében, hazudtak, amikor próbálták tisztára mosni az adóhatóság korrupciógyanúba keveredett vezetőjét.

Az, hogy Vida Ildikó távozik a posztjáról, nem tesz megoldottá egyetlen gyanús ügyet sem. Sőt, ellenkezőleg: a NAV elnökének lemondása felér egy beismerő vallomással, amelyet egy mindenre kiterjedő vizsgálatnak kell követnie.

A magyar adózási morált alapjaiban megrendítő Vida Ildikónak már egy éve le kellett volna mondania. Mostani távozása arra figyelmezteti a Fideszt, hogy a korrupt személyek és a korrupt rendszerek bukásra vannak ítélve.

Gőgös Zoltán,
az MSZP elnökhelyettese, országgyűlési képviselő

    Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.