2015. július 28., kedd 11:23

A Magyar Lapkiadók Egyesületének közleménye (1. rész)
    Budapest, 2015. július 28., kedd (OS) - Nagy presztízsű nemzetközi médiakonferenciát hoz Budapestre a Magyar Lapkiadók Egyesülete, hatalmas régiós kedvezménnyel. Idén Budapest ad otthont a nemzetközi média szakma rangos eseményének, az International News Media Association (INMA) - European News Media Conference programsorozatának 2015. októberében. Az INMA konferenciáinak első számú ismertető jegye, hogy rendkívül gyakorlatorientált, a vállalati gyakorlatba azonnal beépíthető, kipróbált projekteken alapuló tudást közvetít a résztvevők számára.

    Erre az eseményre a Magyar Lapkiadók Egyesülete, mint a konferencia budapesti házigazdája minden meghatározó európai médiavállalat, médiakutatócég, reklámügynökség és hirdetéspiaci szereplő képviselőjét, közel 300 döntéshozót vár, hogy a médiát érintő legégetőbb kérdésekben osszák meg tapasztalataikat. Az előadók sorát a világ legnevesebb médiacégeinek szakértői színesítik, a programsorozatban képviselteti magát többek között a Stanford Egyetem Hasso Plattner Design Intézete, ismertebb nevén a D-School, a Toronto Star, az Axel Springer, az Archant, a RAM, a VICE és a Prezi.
    Kiadó: Magyar Lapkiadók Egyesülete

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.