2015. július 29., szerda 20:49

A Magyar Női Unió Egyesület közleménye (2. rész)
    Budapest, 2015. július 29., szerda (OS) - Támogatja a terrorizmus elleni hatékony fellépést az MNU

    Dr. Avi Bleier úgy látja, hogy a menekülthullám, mint az óriási tömegmozgások általában, növeli a terrorveszélyt. Minden országnak meg kell tennie a lehető legtöbbet, hogy fenntartsa a rendet, jónak látná például ha több rendőr őrizné a határszakaszokat, a kerítésépítést pedig csak elkerülhetetlen esetben alkalmazná. A magyar lakosságot pedig fel kellene készíteni a szerinte a jövőben mindenképpen várható terrortámadásokra – fűzte hozzá.
Mivel a terrorcselekmények ott történnek, ahol éppen nem várják, így a bevásárlóközpontokban, éttermekben érdemes különösen vigyázni. A 8. danos karatemester Önvédelemre mindenki képes című könyvének magyar megjelentetését, amelyet 22 éve adott ki az Izraeli Hadügyminisztérium, éppen ezért támogatja a Magyar Női Unió, és tagjai személyesen is részt vesznek az Intensive Krav Maga módszer terjesztésében.

mnunio.hu
    Kiadó: Magyar Női Unió Egyesület

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.