2015. július 31., péntek 16:49

A Nemzeti Jogvédő Szolgálat közleménye (4. rész)
    Budapest, 2015. július 31., péntek (OS) - Magyar Ügyvédi Kamara: Gaudi nem követett el fegyelmi vétséget a bíró származására való kérdezéssel.

    Magyar Ügyvédi Kamara: Gaudi nem követett el fegyelmi vétséget a bíró származására való kérdezéssel. " Ezzel megerősödött a védői tevékenység alkotmányos védelme: korábban dr. Grespik László ügyvéd, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat elnökségi tagja elleni egy hasonló ügy miatt évekkel korábban indult eljárásban hozott felmentő döntés iránya megmaradt. Magyar Ügyvédi Kamara: Gaudi nem követett el fegyelmi vétséget a bíró származására való kérdezéssel. A tisztességes eljáráshoz való jog és ennek szerves részeként a védelemhez való jog megkülönböztetés nélkül illetnek meg mindenkit, ezért is lényeges, hogy legyenek bátor és elkötelezett ügyvédek, akik a magyarságért kiállók és ezért üldöztetést szenvedők ügyét vállalják, határon innen és túl. Megállapítható, hogy elbukott az a hiszterizált boszorkányüldözés, amelyet ezen ügyben a nemzeti jogvédő kötelességeinek eleget tevő dr. Gaudi-Nagy Tamás ügyvéd meghurcoltatása érdekében indítottak: a Magyar Ügyvédi Kamara jogerős határozata folytán kiderült jogfejlesztő hatással járt az elfogultsági körülményeket tisztázni kívánó védői kiállása. A tisztesség úgy kívánná, hogy mindazok megkövessék dr.Gaudi Nagy Tamást, akik megalapozatlan, elmarasztaló nyilatkozatot tettek vele szemben ezen ügy kapcsán. Nemzeti Jogvédő Szolgálat Elnöksége   www.njsz.hu
    
    Kiadó: Nemzeti Jogvédő Szolgálat

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.