2015. augusztus 1., szombat 13:55

A Fidesz-frakció közleménye
    Budapest, 2015. augusztus 1., szombat (OS) - A Fidesz elkötelezett a természetvédelem mellett - Reagálás V. Németh Zsolt sajtótájékoztatójára

    Baloldali híresztelésekkel ellentétben nemhogy csökkennek a természetvédelemre szánt források, de a következő uniós ciklus forrásai soha nem látott fejlesztéseket tesznek lehetővé.

Az elmúlt években minden eddiginél több pénzt fordított a kormány az ország környezeti állapotának javítására. Ennek köszönhetően több száz természetvédelmi és turisztikai célú beruházás valósult meg.

A nemzeti parkok védelmére kiemelt figyelmet fordítunk, hiszen amellett, hogy megőrzik természeti értékeinket a hazai turizmusban is kiemelt szerepük van: izgalmas élményeket, családi programokat kínálnak. A nemzeti parkok a fejlesztéseknek köszönhetően egyre több látogatót vonzanak, látogatottságuk évek óta rekordokat döntöget.

A Nemzeti Parki Termék védjeggyel támogatjuk azokat a kistermelőket és kisvállalkozókat, akik a helyi alapanyagok felhasználásával, a hagyományoknak megfelelően gazdálkodnak és hozzájárulnak a helyi gazdaság fejlődéséhez.

A Fidesz továbbra is mindent megtesz annak érdekében, hogy a természeti értékeinket megvédje, 2020-ig több mint 1100 milliárd forint jut majd  környezet- és természetvédelmi beruházásokra.
    Kiadó: Fidesz-frakció

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.