2015. augusztus 28., péntek 12:11

Az MSZP Országos Központjának közleménye
    Budapest, 2015. augusztus 28., péntek (OS) - Foglalkoztatottság: csúcsot döntött a kormányzati hazudozás

A fideszes brókerkormány hazudik a foglalkoztatottságról, mivel színtiszta pofátlanság a fillérekért dolgoztatott közmunkásokat és a külföldre üldözött munkavállalókat is beleszámítani a hazug statisztikákba.

Az igazság az, hogy Orbán Viktor kormánya szegénységbe és munkanélküliségbe taszította Magyarországot, több mint 4 és félmillió ember él a létminimum alatt, 178 ezer ember él mindenfajta ellátás nélkül, miközben a fideszes politikusok rohamosan gazdagodnak, legutóbb például Szijjártó Péter költözött be csaknem 200 millió forintos luxusvillájába.

Gúr Nándor,
országgyűlési képviselő