2015. augusztus 29., szombat 14:35

Az AQUILA Párt közleménye (2. rész)
    Budapest, 2015. augusztus 29., szombat (OS) -

regisztráció, etetés, itatás semmi, be sem léphet az országunkba, ezt akár erőszakkal is meg kell akadályozni! Igaza van a külpolitikai szakértőnek, akinek mobilja van, annak útlevele is lehet. Ha valaki szíriai - és valóban olyan helyről jön, ahol életveszélyben van -, és útlevéllel igazolt a származási helye, az bejöhet! A többi NEM. Aki életveszélyben van, az nem követelőzni, hanem menekülni akar, úgy talán bele akar simulni a befogadó ország szokásaiba, kultúrájába. Úgy fog viselkedni, hogy befogadható lehessen! Ez ebben az esetben szerintünk is kötelességünk a befogadás, de csak ebben az esetben!
2.   Minden döntésünket ott a kiinduló országban is tudatosítani kell, hogy vissza lesznek fordítva, a határon be sem jöhetnek, ne is próbálkozzanak. Ha ezt Görögország, meg Macedónia stb. is tudja, és ha ennek ellenére beengedi a migránsokat, az övék, megnyerték, vigyék! Akinél nincs útlevél, erre ne is vegye az irányt. Meg az sem, aki gazdasági menekült.
3.   A határ őrizetét, a valós őrizetét nem szakközépiskolás diákokkal kell megoldani, nem kéne őket lelkileg tönkretenni! Ide kiképzett gyakorlott katonák, rendőrök kellenek, akiknek fajsúlyos a viselkedése!
4.   Látom a fotókat: A kerítésen bemásznak szegények, megsértik magukat. Nem értem: Ezért van a kerítés, minek másznak be, pont ez ellen épül! De ez nem lesz akadály, ezt eddig is tudtuk. Semmi sem lesz akadály, míg nem tudják, hogy minden eszközzel megakadályozzuk az illetéktelenek bejövetelét. Ha elterjed köztük
    Kiadó: AQUILA Párt