2015. szeptember 4., péntek 17:29

A Magyar Liberális Párt közleménye (2. rész)
    Budapest, 2015. szeptember 4., péntek (OS) -

    Hol van ilyenkor a belügyminiszter és a hol a magyar kormányfő? Miért nem biztosítottak a menekültek számára megfelelő ellátást Magyarországon? Miért engedték menekültek ezreinek, hogy jegyet váltsanak Nyugat-Európába, ha a vonatokra nem szállhatnak fel? Miért nem tájékoztatják megfelelően a tranzitzónákban és menekülttáborokban rostokoló embereket arról, hogy mi vár rájuk? Miért a civil lakosságnak kell az állam helyett a menekültek ellátását megszervezni? Miért költ az állam milliárdokat gyűlöletkampányra és hatástalan kerítésekre, amikor a háborús övezetből érkezők megsegítésére kellene inkább az adófizetők pénzét fordítani? Miért nem tartja tiszteletben a magyar kormány a menekültek alapvető jogait?

Amíg ezekre a kérdésekre nem kapunk tisztességes választ, a válság sem oldódik meg. A menekülteket a magyar kormány magára hagyta és ezzel leszerepelt az egész ország és Európa előtt is. Eljött a felelősségvállalás ideje.

     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.