2015. szeptember 17., csütörtök 09:32

Az AQUILA Párt közleménye
    Budapest, 2015. szeptember 17., csütörtök (OS) - Varga Péterné AQP elnök: AQP tiltakozása az ENSZ főtitkárának Magyarország elítélése miatt

Index.hu 2015-09.17 "Sokkoló volt látni, hogy bánnak ezekkel a menekültekkel

... "Ez elfogadhatatlan" — tette hozzá a főtitkár a BBC híradása szerint"

Ban Ki Mun ENSZ-főtitkár elítélte a migránsok elleni magyar rendőri fellépést Röszkénél. Mi pedig elítéljük a főtitkár – szerintünk erősen - elfogult véleményét. Azt a normálisan néző embert /aki lát is…/ meg kellett, hogy győzze, ami a magyar-szerb határon történt az az országunk és törvényeik elleni súlyos provokáció volt. Ezt nem elítélni kellene, hanem minket megkövetni.  Már a szemmel látható/kamerákkal dokumentált dolgok sem bizonyítékok? Az sem, hogy élő gyerekeket dobtak át a migránsok a határon, hogy kövekkel hajigálták szerb oldalról a rendőreinket? Ha védekezésül vízágyúval, könnygázzal tartjuk távol őket (nem fegyverrel), akkor még mi vagyunk a rosszak. Ebből végleg elég volt, igazságtalanság a magyarokkal szemben. Követeljük; a magyarok elleni elfogultság, nem a valóságnak megfelelő tényeket alkalmazó elítélésének a leállítását. Láthattuk; a migránsok gyerekeket, nőket tolnak maguk előtt élő védőpajzsként.  A magyar nép ilyen embereket nem akar látni a hazájában. Jogunk van eldönteni, ki jöhet be, ki mehet át rajtunk!

Tegnap a migránsok bebizonyították, hogy teljes joggal tiltakozunk országunk ilyen irányú ellepése miatt.

Köszönjük a magyar szervek (rendőrség, honvédség, stb.) védelmét, és további kitartásra kérjük őket!

Kiadó: AQUILA Párt