2015. szeptember 23., szerda 13:11

A VASASÉRT Egyesület közleménye
    Budapest, 2015. szeptember 23., szerda (OS) - Újra kosárlabdázhatnak a gyerekek a KoBeKo udvarán! Több mint egy éves várakozás után ismét van kosárlabdapalánk a Kossuth Lajos Művelődési Ház udvarán Pécs-Somogyban. A Baranya Megyei Kosárlabda Szövetség segített, mert a Vasasért Egyesület által egy korábbi pályázati pénzből vásárolt gyengébb minőségű palánk mindössze 1 hónapig bírta a fokozott igénybevételt.

    A kisméretű palánk és a rövid időszak ellenére sok gyerek járt a KoBeKo-ba kosarazni így nagy veszteség volt számukra, amikor használhatatlanná vált a gyűrű. Mivel a korábbi pályázat csak gyengébb minőségű palánk vásárlását tette lehetővé, és eddig nem volt az Egyesületnek forrása új vásárlásához így külső segítségre volt szükség, melyben több partnert, sportszervezetet, önkormányzati céget is megkerestek. Közülük a Baranya Megyei Kosárlabda Szövetség vállalt oroszlánrészt az új erősebb palánk felállításában azzal, hogy a nemzetközi versenyszabványnak megfelelő palánkot, gyűrűt, lánchálót adományozott a Vasasért Egyesületnek és még a szállítás költségét is vállalták. A palánk vázszerkezetének elkészítését és beállítását a Kossuth Lajos Művelődési Ház munkatársai végezték, így 15 hónap kosárlabdapalánk mentes időszak után újra a kosarasoké lehet a főszerep a KoBeKo udvarán. Hálásan köszönjük a segítséget a Szövetségnek és bízunk benne, hogy sokan kedvet kapnak a kosarazáshoz.
Az ünnepélyes átadás a hétvégén, a kosárlabdázás napján lesz a Mozdulj rá! sportnapunkon.
Kontakt: 72/337-838, info@kobeko.hu, http://kobeko.hu

     Kiadó: VASASÉRT Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.