2015. október 7., szerda 09:15

A Jobbik parlamenti frakciójának közleménye (2. rész)
    Budapest, 2015. október 7., szerda (OS) - Elő a nevekkel! Kik tartoznak a Quaestor "tulajdonosi köréhez kapcsolódó ügyfélkörbe"?

    A Jobbik korábban is jelezte: nem fogja hagyni, hogy a Fidesz és az MSZP Quaestor-koalíciója hallgatólagos beleegyezésével zajló, 300 milliárdos korrupciós bűncselekmény tettesei megússzák büntetésüket. A Jobbik képviselői ezért nyilatkoztak büntetőjogi felelősségük tudatában, hogy ők nem érintettek a botrányban, míg a Fidesz és a KDNP képviselői a mai napig gyáván lapítanak.

Ezért felszólítjuk az illetékes hatóságokat, hozzák nyilvánosságra, kik azok a személyek, akik a Quaestor tulajdonosaihoz kapcsolódó ügyfélkörként bennfentes információk alapján kimenekítették pénzüket a csaló brókercégből! A magyar adófizetők, köztük a Quaestor és más brókercégek több tízezer jóhiszemű károsultja joggal szeretné tudni, hogy a stadionok VIP-páholyában Tarsoly Csaba társaságában meccset néző vagy épp vele együtt szalagot átvágó fideszesek ezen kapcsolódó ügyfélkörbe tartoznak-e, vannak-e köztük olyanok, akik pénzüket bennfentes információk segítségével menekítették ki a csaló brókercégből.

Volner János, a Jobbik frakcióvezető-helyettese
    
     Kiadó: Jobbik parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.