2015. október 10., szombat 12:06

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja közleménye (2. rész)
    Budapest, 2015. október 10., szombat (OS) -

        Az Együtt azt követeli, hogy a BKV oldja föl a korábban elvégzett állapotfelmérés titkosságát. Hozzák nyilvánosságra az eredményeket! Válaszoljanak: valóban tönkrementek-e a rögzítőelemek, és azokat valóban úgy hagyják-e?
     A magyar polgároknak joguk van tudni, biztonságosan használhatják-e a metrót! Elég volt a Főváros titkolózásából ebben az ügyben! A BKV és Tarlós István azt fogják állítani, hogy mi is és a témával foglalkozó újságok is pánikot keltünk. Ez azonban hazugság, hiszen épp ők keltenek pánikot azzal, hogy mélyen hallgatnak.
     A bizalom helyreállításához egy azonnali, a BKV-tól független, nyilvános vizsgálatra van szükség az M3-as metró állapotával, és azzal kapcsolatban, hogy az életveszély elhárításához elegendő-e a jelenleg végzett karbantartás.
     Az Együtt szerint a vizsgálat elvégzésére a Budapesti Műszaki Egyetemet kell fölkérni, persze a valódit, nem azokat az ismeretleneket, akik az évi ötszázmillió forint közpénzből Fidesz-propagandát folytató Civil Összefogás Fórumhoz tartoznak, és a BME tanárainak hazudják magukat. Fölmerül a kérdés: tudott-e erről a hazugságról a BKK-nál, a BKV-nél vagy a Fővárosi Önkormányzatnál bárki. Mert ha igen, annak távoznia kell!

Budapest, 2015. október 10.
Pataki Márton budapesti elnök, Együtt
     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.