2015. november 3., kedd 12:30

A Szcientológia Vallási Egyesület Központi Szervezet közleménye
    Budapest, 2015. november 3., kedd (OS) - Október 31-én mintegy 8000 szcientológus, vendégeik és méltóságok ünnepeltek Olaszország kulturális és divatfellegvárában, Milánóban, amely mostantól a világ legnagyobb ideális Szcientológia egyházának ad otthont.

A szombati rendezvényen beszédet mondott többek között Milánó városi tanácsosa; Milánó Fővárosi Rendőrségének sportfoglalkozási igazgatója; a Szakszervezetek Észak Milánói Tanácsának elnöke, valamint a Mandala Tibeti Kulturális Örökség Központjának elnöke.

A Szakszervezetek Észak Milánói Tanácsának elnöke a Milánói Egyház lelkészeiben olyan emberekre talált, akik elkötelezetten végzik a munkájukat: "Ebben az új Egyházban olyan emberek vannak, akik jobbá akarják tenni a társadalmat. Olyan emberek, akik hatékonyan harcolnak a drogok ellen, és helyreállítják azokat az erkölcsi értékeket, amelyeket mindannyian igaznak és fontosnak tartunk. Reménykedem benne, hogy a továbbiakban is segítenek nekem egy ideális területet létrehozni Milánó ezen részéből – egy olyan kerületet, ahol az emberek tiszteletben, egymást segítve és virágzóan élhetnek. Köszönöm önöknek, amit eddig tettek, és amit még ezután tenni fognak."

A Milanói Ideális Szcientológia Egyház alapterülete mintegy 10 000 négyzetméter, amely egy több mint 6000 négyzetméteren terül el és egy 2000 négyzetméteres udvart ölel körül. Ez az új Egyház lélegzetelállítóan testesíti meg a Szcientológia egyházak kinézetét és célját Olaszországban és szerte a világon.

További információ: www.szcientologia.hu

Kiadó: Szcientológia Vallási Egyesület Központi Szervezet