2015. november 26., csütörtök 20:37

A Szolnoki Törvényszék közleménye
    Budapest, 2015. november 26., csütörtök (OS) - Meghosszabbított ügyfélfogadás a Szolnoki Törvényszék társadalmi szervezetek kezelőirodájában

        Az egyesületek és alapítványok 2016. március 15. napját követően csak a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény (Új Ptk.) rendelkezéseinek megfelelő létesítő okirat alapján működhetnek. Ez a kötelezettség létesítő okirat módosítással jár, mely megyénkben több mint 2000 civil szervezetet érint. Mindez idáig azonban csupán egynegyedük tett eleget törvényi kötelezettségének.
     A közeljövőben várhatóan jelentősen megemelkedő ügyfélforgalomra tekintettel a Szolnoki Törvényszék társadalmi szervezetek kezelőirodája 2015. november 30-ától hétfőnként meghosszabbított ügyfélfogadási rendben délelőtt 9.00-11.00 óráig, illetőleg délután 13.00-15.30 óráig áll az ügyfelek rendelkezésére.
     A törvényszék www.szolnokitorvenyszek.birosag.hu internetcímen elérhető honlapján pedig tájékoztató anyagokkal segíti az ügyfelek ügyintézését.    

         Szolnoki Törvényszék Sajtócsoportja
    
-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.