2015. november 27., péntek 16:15

A Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány közleménye (2. rész)
    Budapest, 2015. november 27., péntek (OS) - "A projekt részeként minden országban létrejött egy Smart Pontot, azaz egy vállalkozói kompetencia-központ. A Közalapítvány ezen felül egy online és egy mobil Smart Pontot is létrehozott. Utóbbival az idei nyáron ifjúsági rendezvényeken, fesztiválokon vettünk részt, számos megyei jogú város – például Miskolc, Eger - fiatal vállalkozókkal kapcsolatos eseményein megjelentünk"- mondta el Szalai Piroska, a BVK kuratóriumi elnöke.

    Szolnoki Szabolcs, a Smart Vállalkozói Okospont Hálózat vezetője sikeresnek tartja az elmúlt két évet: "Túl vagyunk több mint hetven rendezvényen, sok workshopot, meet up-ot, vállalkozói klubot szerveztünk. Három startup versenyt tartottunk, melyből kettő nemzetközi megmérettetést jelentett. Folyamatosak nálunk a tanácsadások, rengeteg érdekes ötlettel találkozunk. Egy izgalmas, klassz közösség alakult ki, vannak, akik már a kezdetek óta eljönnek minden rendezvényünkre. A legbüszkébb azokra a sikersztorikra vagyok, melyek innen indulva lettek sikeres, feltörekvő vállalkozások"- nyilatkozta a hálózat vezetője, hozzátéve, hogy a programok nemcsak fiataloknak szólnak, a Smart Pont rendezvényei mindenki számára nyitottak, aki szeretne többet megtudni a vállalkozások világáról.

"Több éve járok ide képzésekre, és kifejezetten ajánlom mindenkinek, mert olyan tudást kaphat meg térítésmentesen, amiért egyébként igen komoly összeget kell fizetni" – foglalta össze tapasztalatait az egyik vállalkozó, aki számos Smart Pont rendezvényen vett már részt.

     Kiadó: Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.