2015. november 27., péntek 17:40

A Jobbik parlamenti frakciója közleménye
    Budapest, 2015. november 27., péntek (OS) - Reagálás a Fidesz közleményére: A Jobbik csak a külföldi földrablókat vegzálja

    A Jobbik sosem vegzálta a magyar kis- és családi gazdálkodókat, de az ellenzék vezető erejeként minden eszközzel küzdeni fogunk az ellen, hogy külföldiek a korrupt Fidesz jóvoltából magyar termőföldhöz jussanak. Emlékezetes, Orbán Viktor 2010. március 31-én Hajdúböszörményben ezt mondta: "Szeretném Önöket megnyugtatni, hogy a magyar föld jövője nem függ a Brüsszelben esedékes döntéstől. Ez csak és kizárólag tőlünk függ. És elmondhatom Önöknek, Önök biztosak lehetnek abban, hogy amíg a Fidesz kormányon lesz, és abban az én munkám is ott lesz, addig Magyarországon külföldiek – akármit döntenek Brüsszelben – itt soha termőföldet nem fognak vásárolni."

A Fidesz, köztük Orbán Viktor volt az, aki ígéretével szembemenve és a nemzeti konzultáció eredményét figyelmen kívül hagyva nemmel szavazott a Parlamentben a magyar termőföld és vízkészlet Alaptörvényben rögzített magyar tulajdonban tartására, ezzel jóvá nem tehető hazaárulást követett el.

Jobbik Magyarországért Mozgalom
     Kiadó: Jobbik parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.