2015. december 1., kedd 11:49

A Magyar Élelmiszerbank Egyesület közleménye
    Budapest, 2015. december 1., kedd (OS) - Adakozó Kedd 2015 – Van élet a Fekete Pénteken és a Kiber Hétfőn túl?

    Ittál már jezsuita bort? Voltál már Ágyszínházban? Mit bankol egy Élelmiszerbank? Ezek a témák csak ízelítők azokból az ügyekből, melyeket az Adhat Vonalon keresztül csupán egy telefonhívással, vagy sms-sel lehet támogatni.

A szervező NIOK Alapítvány 2014-ben csatlakozott ahhoz a világméretű mozgalomhoz, melynek célja, hogy egy legyen egy nap, amikor minden az adakozásról, az adományozásról, a jótékony cselekedetekről szól. A Giving Tuesday (Adakozó Kedd) egy globális összefogás a jó, a jótékonyság érdekében..

Ebben az évben a Magyar Élelmiszerbank Egyesület is csatlakozott a kampányhoz. A Black Friday mintájára kialkult kezdeményezés keretében az Élelmiszerbank szolidaritásra ösztönöz és arra hívja fel a figyelmet, hogy az adakozással ugyanúgy megajándékozzuk magunkat, mint a vásárlás során, csak ebben az esetben az ajándék a jó érzés, a másokon segítés érzése, mellyel sok nélkülöző karácsonyát tehetjük szebbé.
.
A NIOK Alapítvány és az Élelmiszerbank ezen a napon (2015. december 1.) a mobiltelefonos adományozásra kívánja felhívni a figyelmet, mivel ezzel az eszközzel az adományozók gyorsan és könnyen segíthetnek.
http://www.elelmiszerbank.hu/hu/hogyan_segithet/egyeni_tamogatok/adomanyozas_telefonon_keresztul.htm

Sczígel Andrea
+36 30 619 9940, sczigel.andrea@elelmiszerbank.hu
     Kiadó: Magyar Élelmiszerbank Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.