2015. december 16., szerda 09:06

A Kisemmizettek Érdekvédelmi Egyesülete közleménye (1. rész)
    Budapest, 2015. december 16., szerda (OS) - A Kisemmizettek Érdekvédelmi Egyesülete /KISE/ idén szeptemberben ünnepelte megalakulásának 25 éves évfordulóját, illetve novemberben a hivatalos bejegyzés szintén negyedszázados jubileumát.

    A KISE tehát nem egy ma megalakult - holnap már eltűnik civil egyesület, és nem is csak névlegesen létező fantom szervezet. 25 éve aktívan jelen vagyunk a civil közéletben, bárki el tud érni minket, közgyűléseinken, rendezvényeinken részt tud venni, ha restitúciós, igazságtételi kérdésekben segítségre szorul, mi biztosan nem fogjuk elutasítani, vagy elküldeni, továbbküldeni.

A negyedszázados jubileum kapcsán több írás, megemlékezés megjelent honlapunkon, illetve rendezvények is szerveződtek.

A KISE  Magyarország ez idő szerint egyetlen civil mozgalma, mely a legnagyobb jelentőségű igazságtételi intézkedésért, az eddig jogtalanul elmaradt restitúcióért, az ún. "államosítások" idején törvénytelenül elrabolt vagyonok visszaadásáért küzd. Az egyedül csak Magyarországon elmaradt restitúcióért küzd.
     Kiadó: Kisemmizettek Érdekvédelmi Egyesülete

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.