2016. január 10., vasárnap 08:28

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye
    Budapest, 2016. január 10., vasárnap (OS) - A csepeli Jobbik tiltakozik az életveszélyes beruházás ellen

        A csepeli önkormányzat fideszes városvezetése átgondolatlan és veszélyes beruházást tervez Csepelen. A METRANS Konténer Kft. a csepeli Salak út, Központi út, Perem utca, Rózsa utca és a Duna által határolt területén kívánja létrehozni a szállításból ideiglenesen kivett konténerek felnyitására és a veszélyes anyagok raktározására alkalmas logisztikai központját. A konténerekben veszélyes mérgező anyagokat és tűzveszélyes folyadékokat tárolnak.
     Tekintettel arra, hogy a felnyitás céljából, illetve az átmeneti tárolás miatt szállításból ideiglenesen kivett konténerekben a jelenlévő veszélyes anyagok mennyisége meghaladhatja a jogszabályban meghatározott felső küszöbértéket, ezért a Terminál felső küszöbértékű veszélyes anyagokkal foglalkozó üzemként fog működni.
     A csepeli Jobbik tiltakozik az életveszélyes beruházás ellen, és mindent megtesz annak érdekében, hogy ne létesüljön ilyen típusú kockázatos üzem kerületünkben. Nekünk úgy tűnik, hogy a városvezetésnek fontosabb a pénz és a haszon, de tudomásul kell venniük, Csepel nem fideszes játszótér, és nem az a hely, ahol a haverok, barátok és a pénz az úr.
    
Pákozdi József, a Jobbik XXI. kerületi önkormányzati képviselője és Lehmann Viktor, a Jobbik csepeli elnöke
     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.