2016. január 13., szerda 16:54

A Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány közleménye
    Budapest, 2016. január 13., szerda (OS) -

    Csatlakozunk a Magyar Pszichológiai Társaság állásfoglalásához, amelyet – többek között – Bagdy Emőke szakmai munkásságának média-fórumokon megjelent megkérdőjelezése motivált.
A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom - alapvető céljának, a kívánt gyerekek megszületésének érdekében - fontosnak tartja a család, a családi szerepek, az anyaság és apaság témáját és az ezzel kapcsolatos kérdések megvitatását. Bagdy Emőke e témákban – kutatásaiban, praxisában, publikációiban - jelentősen hozzájárult ebbéli tudásunkhoz, ismereteinkhez, és emberi hozzáállása  is tiszteletre méltó.  Mozgalmunk mindig nyitott volt és nyitott lesz e kérdések tárgyalására, megvitatására, a konferenciáinkon mindenkinek teret biztosítunk erre, Bagdy Emőkével együtt, aki az egyik leglelkiismeretesebb képviselőnk.
A vitákat minden álláspont megértésével és tiszteletben tartásával kezeljük, a párbeszéd elindítása és fenntartása a célunk.

Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom

Az MPT állásfoglalása itt olvasható: http://mpt.hu/2016/01/12/allasfoglalas-2/
     Kiadó: Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.