2016. február 7., vasárnap 09:48

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2016. február 7., vasárnap (OS) - DK: Csak nem a félmilliárdos agrár-honlap "fedezi" Győrffy Balázs hitelét?

    Győrffy Balázs fideszes képviselő a vagyonnyilatkozata szerint negyedannyit keres egy hónapban, mint gigahitele havi törlesztőrészlete. Győrffy saját állítása szerint az MNB-től vett fel egy 71 millió forintos, kedvezményes hitelt, holott nem csak, hogy ezt magánszemély fel sem vehetné, a havi törlesztőrészlete is a fizetése négyszeresét teheti ki.
De milyen bevétele lehet a Nemzeti Agrárgazdasági Kamarát vezető Győrffynek, ami nem szerepel a vagyonnyilatkozatában és elegendő a hitel törlesztésére? Csak nem a félmilliárdért elkészült agrár-honlap, amelynek a túlárazása miatt a DK feljelentést tett?
A Demokratikus Koalíció szerint Győrffy Balázs elárulta a gazdákat! A DK vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményez a parlamentben, hogy kiderüljön: "csak" eltitkolt családi bevételek, vagy korrupcióból származó pénzek fedezik-e a hitel törlesztését. A DK által képviselt Sokak Magyarországán a keveseknek kötelességük elszámolni a sokaktól származó vagyonukkal, különben átfogó vagyonosodási vizsgálattal kell majd szembenézniük.

Varju László
Alelnök
Demokratikus Koalíció

     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.