2016. február 7., vasárnap 09:54

Az MSZP Országos Központ közleménye (2. rész)
    Budapest, 2016. február 7., vasárnap (OS) - Orbán Viktor Európa trónját akarja, de csak egy politikai troll marad

    Ehhez képest a Fidesz első embere és a teljes populista kórus most a tagállami szuverenitás és a különutas megoldások szirénénekeit zengi. Aki pedig ezzel nem ért egyet, az nemzetáruló, nemzetvesztő, tulajdonképpen egy terrorista. A kormánypárt teljes hiteltelenségét az is jól mutatja, hogy a 2009-es európai parlamenti választási programjukban még azt állították, hogy a kormányzat "dilettantizmusa, történelmileg példátlan korrupciója és a hatalommal való gátlástalan visszaélései" miatt nem lehet az Európai Unióra hárítani a felelősséget. Szó szerint azt írták: "nem lehet mindig Brüsszelre mutogatni; az Unió mi magunk vagyunk."

Ehhez képest most mindenért: a munkanélküliségért, az új adókért, a rossz időjárásért, de még egy rosszul beadott szögletért is az EU-t hibáztatja a kormány. Orbán Viktor az európaiság előtt álló kihívásokat kihasználva hiába akar a kontinens trónjára is felülni, nem fog neki sikerülni. És nem marad más, mint egy zsebre dugott kezű politikai troll.

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.