2016. február 13., szombat 17:26

A Jobbik parlamenti frakciója közleménye
    Budapest, 2016. február 13., szombat (OS) - Reagálás Gyurcsány Ferenc kongresszusi beszédére: a tiltakozókat Gyurcsány alatt éppúgy megfélemlítették, mint Orbán alatt

        A bukott kormányfő ma épp azokat az emberi szabadságjogokat kéri számon a Fideszen, melyeket ő maga miniszterelnökként éppúgy semmibe vett. Gyurcsány miniszterelnöksége alatt a tiltakozók ugyanolyan egzisztenciális megfélemlítésnek, rendőri vegzálásnak voltak kitéve, mint azok, akik ma Orbán rendszere ellen tiltakoznak. Orbán és Gyurcsány alatt a korrupció elképesztő méreteket öltött, mely mára felemésztette az országot.
     Gyurcsánnyal ellentétben a Jobbik nem birtokba akarja venni az országot, hanem a szakmai és civil szervezetek meghallgatása, a Valódi Nemzeti Konzultáció révén olyan programot fog letenni a választók elé, mely alkalmas arra, hogy a XX. század bukott pártjai és politikusai zsákmányszerző politikája helyett az ország felvirágoztatását hozza el minden magyar család számára.

Jobbik Magyarországért Mozgalom
     Kiadó: Jobbik parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.