2016. március 15., kedd 17:06

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye (2. rész)
    Budapest, 2016. március 15., kedd (OS) - Több tízezer kokárdát osztott ki a Jobbik IT

A Jobbik Ifjúsági Tagozat missziójára azért is van égető szükség, mert sajnos nem mindenki számára egyértelmű még ma sem a kokárda viselés ténye és annak jelentése. Erre mutat rá a hétvégi tatabányai felháborító eset is, amikor az Ismerős Arcok együttes tagját bántalmazták e jelkép viselése miatt. Annak érdekében, hogy a fejekben rendet tegyünk, és ilyen ne fordulhasson elő még egyszer, a Jobbik Ifjúsági Tagozat jövőre is megszervezi ezt az országos kokárdaosztó akcióját, ezzel erősítve honfitársainkban a hazaszeretetet és múltunk tiszteletét. Addig is viseljük büszkén ezt a jelképet dicső múltunkra emlékezve a magyarságunk melletti hitvallásként!

A kokárdaosztásról képek az alábbi linken tekinthetők meg: http://jobbikit.hu/galeria/kokarda-osztas-2016

Jobbik Ifjúsági Tagozat

Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom