2016. március 22., kedd 07:22

Az AQUILA Párt közleménye (2. rész)
    Budapest, 2016. március 22., kedd (OS) -

    A kerületi családsegítő szolgálatnak is dolgoztunk önkéntesen pár hónapig, sőt akiket küldtek, mindig tanítottuk. Ennek ellenére nagyon hasznos munkánkat soha egy fillérrel sem támogatta a kerületi vezetés, utolsó években már nem is pályáztunk. (Csak akkor kaptunk némi támogatást, amikor MSZP-s volt a polgármester.) Sőt, a mostani FIDESZ koalíció kijelentette, tartsa el magát minden civil szervezet – miből, ha ingyen tanítottunk? – és jelölje ki az Önkormányzat, ki fontos nekik (aki napi szinten bejár hozzájuk…), majd azt támogatják. Nos, mi nem kerültünk az ötvenvalahány szervezetből a huszonvalahány fontos közé, táncegyüttesek stb. igen, mi nem. Ekkor beszüntettük az Egyesületet, majd egy évre rá AQUILA Párttá alakultunk, hogy ne lehessen felettünk a Törvényszéken és Istenen kívül senki más, de munkánkat az emberekért folytathassuk. Azonban a betartás azóta is folytatódik: mikor pár hónapja munkások dolgoztak az utcánkban, nevetve mondták nekünk, ebben az utcában – ami az AQP székhelye – nem lesz leburkolva az út, az önkormányzaton ezt hallották.

Azonban ezzel a diszkriminatív lépéssel, mely a március 15-i kerületi ünnepségen az AQUILA Pártot érte, most betelt a pohár! Koszorúnkat természetesen elhelyeztük, de mivel a közös koszorúzás során minket nem szólítottak, a jelenlévő egybegyűltek számára úgy tűnt, az AQUILA Párt nem képviselteti magát ezen az eseményen. Felháborító, hogy ilyen módon is próbálnak minket elhallgattatni.

Az ombudsmanhoz fordulunk!

     Kiadó: AQUILA Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.