2016. március 23., szerda 16:57

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye (2. rész)
    Budapest, 2016. március 23., szerda (OS) - 750 millióval károsították meg az adófizetőket Jászberény korábbi vezetői

Meg vagyunk győződve arról is, hogy Jászberényben azért próbálta akadályozni a jelenleg fideszes többségű önkormányzat a Jobbik feltáró ténykedését, mert az igazság rendkívül fájdalmas számukra. Ezt támasztja alá, hogy a fideszes többségű vizsgáló bizottságnak csúfolt grémium már a megalakulása pillanatában deklarálta, nem céljuk a felelősök megnevezése. A térség fideszes országgyűlési képviselőjének, Pócs Jánosnak is gyökeresen megváltozott a véleménye az ügyben: amíg korábban Jászberény egykori baloldali vezetését hibáztatta, addig most már szerinte sincs politikai felelőse az ügynek.

A Jobbik kénytelen megállapítani: Jászberény is a következmények nélküli városok közé került.

Hegedűs Lorántné országgyűlési képviselő és Budai Lóránt, a Jobbik jászberényi önkormányzati képviselője
     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom