2016. április 21., csütörtök 11:22

A Közép Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület közleménye
    Budapest, 2016. április 21., csütörtök (OS) - 15 éves a KEP – nyitás a fiatalok felé; a KEP alelnöke lett Fazakas Szabolcs is

E héten tartotta a Közép-Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület (KEP) éves Közgyűlését, amelynek levezető elnöke Prof. em. Marinovich Endre a KEP társelnöke, a VERITAS tudományos főigazgató helyettese volt. A budapesti Thomas Hotelben tartott rendezvény résztvevőit köszöntötte hg. Esterházy Antal, az Esterházy hercegi család jelenlegi feje, a KEP tiszteletbeli elnöke, aki a szakmai program előadójaként családja és a fertődi Esterházy Kastély történetéről, működéséről beszélt. Hallgatói között nagyszámú fiatal volt. A sok fiatal jelenlétének azért is volt jelentősége, mert a közgyűlési elnöki beszámoló értékelő része után az előadó fő mondanivalója a jövővel kapcsolatban a fiatalok felé való nyitás volt. Dr Czeglédi József KEP elnök beszámolójában eredményesnek értékelte a múlt évi munkát, de a KEP alapítása óta eltelt közel 15 év munkáját is. Utalt arra, hogy összesen több mint 100 közhasznú rendezvényt, konferenciát, törzsasztal fórumot szerveztek. A Közgyűlésen sor került részleges tisztújításra is. Egyhangúlag a KEP új alelnökévé választották Dr Fazakas Szabolcsot az Európai Számvevőszék Elnöksége tagját, v. minisztert. Többek javaslatára a Közgyűlés elhatározta KEP Ifjúsági Tagozat létrehozását kedvezményes tagdíjjal, ifjúsági programokkal. A rendezvény hg. Esterházy Antal nagysikerű előadásával zárult. További inf.: www.kepcp.hu
     Kiadó: Közép Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület